Diensten

U wilt een beleving creëren in een bepaalde ruimte. Misschien wilt u een compleet kantoor inrichten of alleen de vergaderruimte. Of wilt u meerdere winkels een nieuwe uitstraling geven, passend bij uw formule. Hoe groot of klein de ruimte ook is, wij voorzien deze van een aansprekend interieur. Daarbij werken we nauw samen met interieurarchitecten en ontwerpers. Wij spreken hun taal en begrijpen hun concepten en ideeën. We weten dat het vaak de details zijn die het verschil maken. Fraaie profileringen, een naadloze afwerking, greeploze deuren of subtiele ledverlichting. Het zijn de kleine details waaraan u een interieur van Roos betimmeringen herkent.

Als interieurbouwer hebben we alles in huis om uw interieur te realiseren. Onze adviseurs komen bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte te maken voor de realisatie.

De medewerkers van het bedrijfsbureau ontwerpen interieurs, maken werktekeningen, plannen projecten, coördineren de productie, kortom: Zij zijn verantwoordelijk voor de complete werkvoorbereiding.

We beschikken over een machinepark met geavanceerde, computergestuurde apparatuur. Onze interieurspecialisten maken hiermee staaltjes van vakwerk. Unieke meubels, maar ook seriewerk. Door de vergaande automatisering kunnen we altijd efficiënt produceren!

Onze montageploeg draagt zorg voor een vakkundige montage en een tijdige oplevering. Hierbij verzorgen wij alles, van afbouw  (scheidingswanden en systeemplafonds) tot accessoires (verlichting en raamdecoratie).

 • Design keukens

  Design keukens

  Tekst komt hier

  Meer informatie
 • Interieurtimmerwerk

  Interieurtimmerwerk

  U wilt een nieuw interieur of heeft timmerwerk te doen? Roosbetimmeringen is gespecialiseerd in interieur en timmerwerk.

  Meer informatie
 • Jachtbouw

  Jachtbouw

  Jachten voorzien wij van het gehele interieur en isolatie. Welke voldoen aan eisen van de German Lloyds Register.

  Meer informatie
 • Deuren en kozijnen

  Deuren en kozijnen

  Deuren en kozijnen, tekst hier

  Meer informatie
 • Balie meubel

  Balie meubel

  Tekst komt hier

  Meer informatie
 • Renovatie timmerwerken

  Renovatie timmerwerken

  tekst hier over renovatie timmerwerken

  Meer informatie
 • Vakwerk
 • Betaalbaar
 • Uitstekende service